YaraVita MAGTRAC

YaraVita MAGTRAC

Kaikkien kasvien magnesiumlannoitukseen.

Erityisesti perunan magnesiumpuutosten ehkäisyyn.

Parantaa kasvin yhteyttämiskykyä, kasvua ja satoa.

Parantaa sadon määrää ja laatua lisäämällä valkuaisaineiden ja hiilihydraattien muodostumista.

Omena

Omena: 4 l/ha. Kolme käsittelyä kasvukaudessa. Ensimmäinen käsittely nuppuvaiheessa (nuput vaaleanpunaiset), toinen käsittely terälehtien pudottua ja kolmas käsittely sadonkorjuun jälkeen ennen lehtien putoamista. Vesimäärä: vähintään 200 l/ha

Herukka

Herukka: 4 l/ha. Kaksi käsittelyä: ensimmäinen täyden kukinnan aikaan ja toinen ensimmäisten marjojen muodostuksen aikaan Vesimäärä: 500 l/ha

Pensasmustikka

Mustikka: 4 l/ha 10 päivää terälehtien putoamisen jälkeen. Lisäksi 4 l/ha sadonkorjuun jälkeen. Vesimäärä: 500 l/ha

Parsakaali

Parsakaali: 4 l/ha 4 - 6 lehtiasteella. Kohtalaisessa ja kovassa ravinnepuutoksessa uusi käsittely 10-14 päivän välein. Vesimäärä 200 l/ha.

Porkkana

Porkkana: 4 l/ha kun kasvusto 15 cm korkea. Kohtalaisessa ja kovassa ravinnepuutoksessa uusi käsittely 10-14 päivän välein. Vesimäärä 200l/ha.

Kukkakaali

Kukkakaali: 4 l/ha 4 - 6 lehtiasteella. Kohtalaisessa ja kovassa ravinnepuutoksessa uusi käsittely 10-14 päivän välein. Vesimäärä 200 l/ha.

Viljat

Viljat: Ensimmäinen käsittely 4 l/ha 2-lehtiasteelta 1-solmuasteelle. Kovassa ravinnepuutoksessa käsittely uusitaan 10-14 päivän kuluttua. Lisäkäsittely tarvittaessa 4 l/ha lippulehtivaiheesta aina kukintaan saakka (51-69). Vesimäärä 200 l/ha.

Nurmi (Säilörehu / Heinä)

Nurmi: Säilörehunurmelle 5 l/ha vähintään 10 - 14 päivää ennen sadonkorjuuta. Laidunnurmelle: 5 l/ha vähintään 7 - 14 päivää ennen laiduntamista. Älä käytä nurmella, jota käytetään lampaiden ruokintaan. Vesimäärä 100-200 l/ha.

Salaatti

Salaatti (avomaa): 4 l/ha. 10 - 14 päivää istutuksen tai taimettumisen jälkeen. Kohtalaisessa tai kovassa ravinnepuutoksessa uusi käsittely 10-14 päivän välein. HUOMIO: Viimeinen käsittely viimeistään yksi kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä 500 l/ha

Herne ja härkäpapu

Herne ja pavut: 4 l/ha kun kasvusto 10 - 15 cm korkea. Kohtalaisessa ja kovassa ravinnepuutoksessa uusi käsittely 10-14 päivän välein. Vesimäärä 200 l/ha

Vadelma

Vadelma: 4 l/ha nuppuvaiheessa - kukinnan alussa ja tarvittaessa käsittely uusitaan yksi tai kaksi kertaa 10-14 päivän välein aina 14 päivää ennen sadonkorjuuta asti. Vesimäärä: 500 l/ha

Maalevitteinen

Ruiskutus maahan: 20 - 30 l/ha.paljaaseen maahan ennen tai jälkeen kasvukauden. Vesimäärä: Riittävä jotta saadaan tasainen levitys

Mansikka

Mansikka (avomaa): 4 l/ha kun nuput vihreitä. Uusi käsittely tarvittaessa 10-14 päivän välein. Vesimäärä 500 l/ha

Omena

Omena: 4 l/ha. Kolme käsittelyä kasvukaudessa. Ensimmäinen käsittely nuppuvaiheessa (nuput vaaleanpunaiset), toinen käsittely terälehtien pudottua ja kolmas käsittely sadonkorjuun jälkeen ennen lehtien putoamista. Vesimäärä: vähintään 200 l/ha

Herukka

Herukka: 4 l/ha. Kaksi käsittelyä: ensimmäinen täyden kukinnan aikaan ja toinen ensimmäisten marjojen muodostuksen aikaan Vesimäärä: 500 l/ha

Pensasmustikka

Mustikka: 4 l/ha 10 päivää terälehtien putoamisen jälkeen. Lisäksi 4 l/ha sadonkorjuun jälkeen. Vesimäärä: 500 l/ha

Parsakaali

Parsakaali: 4 l/ha 4 - 6 lehtiasteella. Kohtalaisessa ja kovassa ravinnepuutoksessa uusi käsittely 10-14 päivän välein. Vesimäärä 200 l/ha.

Porkkana

Porkkana: 4 l/ha kun kasvusto 15 cm korkea. Kohtalaisessa ja kovassa ravinnepuutoksessa uusi käsittely 10-14 päivän välein. Vesimäärä 200l/ha.

Kukkakaali

Kukkakaali: 4 l/ha 4 - 6 lehtiasteella. Kohtalaisessa ja kovassa ravinnepuutoksessa uusi käsittely 10-14 päivän välein. Vesimäärä 200 l/ha.

Viljat

Viljat: Ensimmäinen käsittely 4 l/ha 2-lehtiasteelta 1-solmuasteelle. Kovassa ravinnepuutoksessa käsittely uusitaan 10-14 päivän kuluttua. Lisäkäsittely tarvittaessa 4 l/ha lippulehtivaiheesta aina kukintaan saakka (51-69). Vesimäärä 200 l/ha.

Nurmi (Säilörehu / Heinä)

Nurmi: Säilörehunurmelle 5 l/ha vähintään 10 - 14 päivää ennen sadonkorjuuta. Laidunnurmelle: 5 l/ha vähintään 7 - 14 päivää ennen laiduntamista. Älä käytä nurmella, jota käytetään lampaiden ruokintaan. Vesimäärä 100-200 l/ha.

Salaatti

Salaatti (avomaa): 4 l/ha. 10 - 14 päivää istutuksen tai taimettumisen jälkeen. Kohtalaisessa tai kovassa ravinnepuutoksessa uusi käsittely 10-14 päivän välein. HUOMIO: Viimeinen käsittely viimeistään yksi kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä 500 l/ha

Herne ja härkäpapu

Herne ja pavut: 4 l/ha kun kasvusto 10 - 15 cm korkea. Kohtalaisessa ja kovassa ravinnepuutoksessa uusi käsittely 10-14 päivän välein. Vesimäärä 200 l/ha

Vadelma

Vadelma: 4 l/ha nuppuvaiheessa - kukinnan alussa ja tarvittaessa käsittely uusitaan yksi tai kaksi kertaa 10-14 päivän välein aina 14 päivää ennen sadonkorjuuta asti. Vesimäärä: 500 l/ha

Maalevitteinen

Ruiskutus maahan: 20 - 30 l/ha.paljaaseen maahan ennen tai jälkeen kasvukauden. Vesimäärä: Riittävä jotta saadaan tasainen levitys

Mansikka

Mansikka (avomaa): 4 l/ha kun nuput vihreitä. Uusi käsittely tarvittaessa 10-14 päivän välein. Vesimäärä 500 l/ha